Sri Babaji Kriya Yoga Studio
Meditationskurs

Deltagares upplevelser

Här delar tidigare deltagare sina erfarenheter av att delta i vår meditationskurser. 
"Jag gick meditationskursen i juni 2023. Jag fick en bra grund till att fortsätta meditera påp egen hand. Anna er tydliga konkreta övningar som hjälper mig att hålla fokus. Stort tack för hjälpen Anna🙏."

Hanna Forsman, 29 år

"Anna lyckades få onlinekursen att kännas som om jag var på plats i hennes studio; hon utstrålar en otrolig värme och närvaro som har en lugnande effekt och som hjälpte mig att stilla mitt sinne. Enkla övningar som är lätta att öva på hemma."

Kristina Tillander, 29 år

 "Har varit med på två stycken kurser och jag är toppennöjd! Anna är en superduktig vägledare. Tydlig och lugn. Känner verkligen att det är nyttiga verktyg jag fått med mig i mitt liv. Kommer hoppa på fler kurser. Tack🙏"

Henrik Hellberg, 25år

”Jag tycker att kursen jag gick var väldigt bra, Anna är grymt duktig och det var en ynnest att få ha en bra ledare. Jag upplevde att jag kom djupare in i meditationen och tack vare upplägget och Anna så kunde jag behålla fokuset bättre. Detta gjorde att det hände saker jag inte trodde skulle hända jag blev förvånad av mig själv att jag kunde klara av det. Denna kurs upplever jag har hjälpt mig i vardagen och givit mig massor av positiva effekter.” 

Jimmy Hertzberg, 26 år